پنج شنبه هفته گذشته قرار بود کنسرت موسیقی بدون کلام توسط تعدادی از هنرمندان هم استانی در مجتمع فرهنگی و هنری ۹ دی بوشهر برگزار شود که به علت مخالفت عده ای معترض، این کنسرت موسیقی بدون کلام که تمام مراحل صدورمجوزش را طی کرده و تهیه کننده کنسرت نیز تمام مقدماتش از جمله فروش بلیط را انجام داده بود انجام نشد .معترضین به برگزاری این کنسرت در بیانه ای که در یکی از سایتهای استان منتشر شده ، برگزار کنسرت گیتار در استان را حرکتی قبیح عنوان نموده و گفته اند که(( عده ای با این کار تلاش دارند تا خلق را به جهالت کشانده و از راه خداگمراه سازند، و گفته اند . از مسئولین ذیربط می خواهیم که سریعاً نسبت به ابطال مجوز برگزاری اینگونه مراسمات که دل امت شهیدپرور و ولایتمدار استان بوشهر را جریحه دار می کند، اقدام عاجلانه نمایند)) آنها در پایان نیز گفته اند در صورت تکرار چنین کنسرتهایی که خلاف موازین اسلامی است بر خورد جدیتری خواهند نمود .
حال سوال اینجاست که چرا یک کنسرت موسیقی که مجوزش را از متولی فرهنگ و هنر استان بر اساس قوانین حاکم صادر کرده باید تعطیل شود. چرا این کنسرت گیتار باید زمان اندکی پیش از شروع آن و در حالیکه عده ای در سالن منتظر شروع کنسرت هستند تعطیل شود. آیا اصولا هنرمندان رشته موسیقی بر طبق قانون اجازه برگزاری چنین کنسرتی را دارند ؟ اگر ندارند چرا به آنها مجوز ی داده شده و اگر قانون اجازه برگزاری کنسرت موسیقی را به هنرمندان می دهد معترضان چرا مانع برگزاری این کنسرت و کنسرتهای مشابه شده اند . معترضان برگزاری کنسرت اگر برگزاری این کنسرت را خلاف موازین شرع و عرف می دانستند چرا اعتراضهای مستدل و قانونی خود را روزهای پیش از برگزاری کنسرت به مسئولین شهر مثل اداره کل ارشاد و شورای تامین در میان نگذاشته اند و با حضور در محل برپایی کنسرت و با تجمع در مقابل در تالار و کسانی که برای استفاده از این کنسرت به سالن آمده اند خواستار تعطیلی آن شده اند . اگر این کنسرت بر اساس قانون حاکم بر جمهوری اسلامی ایران و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مجوز برگزاری گرفته چرا این دوستان معترض تلاش کرده اند دربرابر قانون بایستند . و مانع برگزاری آن شوند.
ساز گیتار از جمله سازهایی است که در بیشتر کنسرتها ، سرودها و موسیقی هایی که از تلویزیون پخش می شود مورد استفاده قرار گرفته و در بسیاری از ساعات شبانه روز شاهد پخش تکنوازی گیتار از رادیو و تلویزیون جمهوری اسلامی ایران هستیم .آلبومهای متعدد تک نوازی و ارکستری گیتار را می توان به وفور در فروشگاه های محصولات فرهنگی پیدا نمود . پس چه تفاوتی بین این دو می باشد که پخش گیتار در تلویزیون و رادیو و فروش انواع و اقسام البوم ساز گیتار موسیقی پاپ و انواع غربی و شرقی آن حساسیت دوستان را بر نمی انگیزد ولی برگزاری کنسرت گیتار توسط عده ای هنرمندان جوان هم استانی این چنین معترض دارد ؟
البته هر دیدگاهی قابل احترام است وباید به آن احترام گذاشت . چه بسا دوستانی که به دلایل مختلف علاقه ای به موسیقی نداشته و حتی با آن مخالفند .و دوست دارند در حوزه های دیگر فرهنگی مشغول باشند . ولی آیا می شود سلایق شخصی را بر قانون حاکم بر حکومت اسلامی ترجیح داد؟
به هر حال این وضعیت یعنیعدم تمایل تعدادی به برگزاری کنسرتها و تعطیلی و برگزار نشدن آنها در حوزه فرهنگ و هنر استان را نمی توان نشانه مثبتی قلمداد نمود و باید هشدار داد که در بلند مدت دود این ناهماهنگی و اختلافها به چشم همه می رود . پس بهتر است دوستان معترض همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند قانون را فصل الخطاب قرار داده و اجازه دهند مدیران محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی استان که از مدیران مومن ،و متعهد این نظام نیز می باشند خود بر اساس قوانین حاکم بر برگزاری کنسرتها مجوزهای قانونی را صادر نموده و ما به عنوان شهروندان این استان نیز به این قوانین احترام گذاشته و سلایق دیگر را نیز محترم بشماریم