پشه آئدس در شهرستان گناوه مشاهده نشده است.
خبربندر:رئیس شبکه بهداشت و درمان گناوه گفت: طبق بررسیهای انجامشده تاکنون پشه مهاجم آئدس در شهرستان گناوه مشاهده نشده است و شهروندان به شایعات توجه نکنند.
به گزارش خبر بندر ،دکتر عصمت حیدری در جلسه شورای سلامت این شهرستان اظهار کرد: رمز موفقیت در مقابله با پشه آئدس جلوگیری از استقرار آن از طریق بهسازی محیط است.
وی بیان داشت: در مقابله با شیوع هر بیماری، پیشگیری امری ضروری بوده و بهتر از درمان و وقوع بحران است.
وی افزود: بهسازی محیط، عملیترین راه مقابله و پیشگیری از ازدیاد و انتشار پشه مهاجم آئدس است، بهسازی محیط شامل جمعآوری و دفع بهداشتی پسماندها، خشکانیدن آبهای راکد، جمعآوری لاستیکهای فرسوده از سطح شهر، دفع بهداشتی فاضلاب، پوشاندن درب ظروف جمعآوری آب کولر و تخلیه مستمر آنها، نصب توری ریز روی پنجرهها و دربهای ورودی، پوشاندن درب مخازن ذخیره آب، خشکانیدن آب زیر گلدانها و تعویض مستمر آب گلدانهای بدون خاک و پر کردن تمامی چالههایی که آبهای راکد و فاضلاب در آن مانده و امثال آن است.
دکتر حیدری اظهار کرد: طبق بررسیهای انجامشده تاکنون پشه مهاجم آئدس در شهرستان گناوه مشاهده نشده است و شهروندان نبایستی به شایعات توجه کنند.
رئیس شبکه بهداشت و درمان گناوه گفت: تمامی دستگاههای اجرایی در سطح شهرستان برای مقابله با استقرار پشه آئدس برنامه عملیاتی تنظیم و ارائه نمایند.
معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری شهرستان گناوه در این نشست گفت: کلیه دستگاههای اجرایی بهویژه شهرداریها در راستای پیشگیری از ورود پشه آئدس، تکثیر و استقرار آن از طریق بهسازی محیط از قبیل خشکاندن آبهای راکد و نیزارها، شستشوی کانالهای دفع آبهای سطحی و … از تمام ظرفیت خود استفاده کنند.
احمد لیراوی تأکید کرد: در سطح روستا نیز دهیاریها میبایست با بهسازی محیط روستا از طریق حذف آبهای راکد، پسماند و محیط را ایمن نمایند.