بهترین روش برای شناخت میگو تازه و کهنه + اینفوگرافی
خبربندر: صید میگو در استان بوشهر از فردا ۱۶ مردادماه آغاز خواهد شد و در همین خصوص دامپزشکی استان شرایط بهداشتی و ظاهری درباره تازگی میگو را تشریح کرد.
به گزارش خبربندر؛رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی دامپزشکی استان بوشهر اظهار داشت: در هنگام خرید میگو به شاخصههایی همچون رنگ، سر و سینه و دم میگو، پاها، پوسته و آنتنها، چشمها، بوی میگو و گوشت آن باید توجه کرد.
دکتر محمدرضا عباسی گفت: رنگ میگوی مطلوب هنگام خرید باید طبیعی، روشن و کاملاً عاری از رنگ تیره باشد و سیاه شدگی سیر، سینه و دم و پوست نشانه کهنگی و فاسد بودن میگوست.
وی اضافه کرد: سر و سینه و دم میگو باید محکم و کاملاً متصل به هم باشد و اگر از هم جدا باشند نشانه فاسد بودن میگو است.
وی اظهار کرد: پاها، پوسته و آنتنهای میگوی سالم باید کاملاً سفت و محکم باشد و اگر آنتنها و پاها از همدیگر جدا شود و مقداری از پوست هم جدا شود این نشانی از کهنه و فاسد بودن میگو است.
دکتر عباسی اضافه کرد: چشمهای میگوی سالم باید روشن، براق و محکم باشد ضمن اینکه بوی جلبکهای دریایی یا آب دریا و داشتن گوشتی سخت و آبدار، سفید و درخشنده نشانه میگوی سالم است.
وی بیان داشت: سیاه شدگی گوشت دم، سرو سینه، تا حدودی رنگ زرد مایل به سبز در گوشت دم نشانههایی از فاسد بودن میگو است.