شما اینجا هستید

اخبار » بهترین روش برای شناخت میگو تازه و کهنه + اینفوگرافی
گروه : اخبار

بهترین روش برای شناخت میگو تازه و کهنه + اینفوگرافی

خبربندر: صید میگو در استان بوشهر از فردا ۱۶ مردادماه آغاز خواهد شد و در همین خصوص دامپزشکی استان شرایط بهداشتی و ظاهری درباره تازگی میگو را تشریح کرد.

به گزارش خبربندر؛رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی دامپزشکی استان بوشهر اظهار داشت: در هنگام خرید میگو به شاخصه‌هایی همچون رنگ، سر و سینه و دم میگو، پاها، پوسته و آنتن‌ها، چشم‌ها، بوی میگو و گوشت آن باید توجه کرد.

دکتر محمدرضا عباسی گفت: رنگ میگوی مطلوب هنگام خرید باید طبیعی، روشن و کاملاً عاری از رنگ تیره باشد و سیاه شدگی سیر، سینه و دم و پوست نشانه کهنگی و فاسد بودن میگوست.

وی اضافه کرد: سر و سینه و دم میگو باید محکم و کاملاً متصل به هم باشد و اگر از هم جدا باشند نشانه فاسد بودن میگو است.

وی اظهار کرد: پاها، پوسته و آنتن‌های میگوی سالم باید کاملاً سفت و محکم باشد و اگر آنتن‌ها و پاها از همدیگر جدا شود و مقداری از پوست هم جدا شود این نشانی از کهنه و فاسد بودن میگو است.

دکتر عباسی اضافه کرد: چشم‌های میگوی سالم باید روشن، براق و محکم باشد ضمن اینکه بوی جلبک‌های دریایی یا آب دریا و داشتن گوشتی سخت و آبدار، سفید و درخشنده نشانه میگوی سالم است.

وی بیان داشت: سیاه شدگی گوشت دم، سرو سینه، تا حدودی رنگ زرد مایل به سبز در گوشت دم نشانه‌هایی از فاسد بودن میگو است.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

خبر بندر | بندرگناوه، بندر دیلم، بوشهر