شما اینجا هستید

اخبار » احداث کتابخانه استاندارد مرکزی در شهر گناوه
گروه : اخبار

صدای بندر: مدیر کل کتابخانه‎های عمومی استان بوشهر بر احداث کتابخانه استاندارد مرکزی ۲۲۰۰ متر مربعی در شهر گناوه تاکید کرد.

به گزارش صدای بندر، سید علی هاشمی صبح امروز در دیدار با مسئولان شهرستان گناوه اظهار داشت: شهرستان گناوه با جمعیت موجود شش کتابخانه دارد که سه کتابخانه شهری و سه کتابخانه روستایی در حال ارائه خدمات به مردم شریف این شهرستان هستند.

هاشمی با ارائه آماری از وضعیت شاخص‎های مطالعه گفت: شهرستان گناوه با با وجود اینکه جمعیتی بالغ بر ۹۰ هزار نفر، باید حدود ۳۳ هزار عضو کتابخانه داشته باشد که این رقم به کمتر از ۲ هزار نفر می‌رسد.

مدیر کل کتابخانه‎های عمومی استان بوشهر با تأکید بر احداث کتابخانه استاندارد مرکزی ۲ هزار و ۲۰۰ متر مربعی در شهر گناوه گفت: در خصوص روستاهای موجود باید برای روستاهای مال خلیفه‌ای و مال قائد به ترتیب کتابخانه تیپ ۱ و کتابخانه تیپ ۲ احداث شود و روستاهای شول و سربست نیز کتابخانه سیار منظور شود.

هاشمی ادامه داد: وجود نیروهایی تحصیل کرده، مکتبی، متدین و ولایتمدار در کتابخانه‌های شهرستان می‌تواند در مولفه‌های مختلف فرهنگی در جامعه موثر باشند.

وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص کتاب، کتابخوانی و مطالعه عنوان کرد: ایشان در مورد وضعیت کتابخوانی و فرهنگ مکتوب بارها ابراز نگرانی و تاسف کرده‌اند و فرموده‌اند: من هر زمانی که به یاد کتاب و وضع کتاب در جامعه خودمان می‌افتم، قلبا غمگین و متاسف می‌شوم.

این مسئول خاطرنشان کرد: خوشبختانه کتابخانه‌ها با برگزاری مراسمات مختلف، برگزاری کانون‌های ادبی، نقد و مشاوره کتاب صرفا محلی برای مطالعه نیستند و از حالت قرائت خانه خارج شده‌اند و همه روزه پذیرای مخاطبان با سلایق و علائق متفاوت هستند.

هاشمی سپس با بازدید از کتابخانه‌های شهر گناوه در جمع کتابداران این شهرستان حاضر شد و از نزدیک پای صحبت ایشان نشست.

وی ضمن اشاره به جایگاه موثر کتابداران در تاثیر گذاری در فرهنگ جامعه گفت: کتابداران باید در رشد و تعالی اندیشه الهی جامعه تلاش مضاعف داشته باشند.

مدیر کل کتابخانه‌های عمومی استان بوشهر اضافه کرد: وجود فضای مطلوب کتابخوانی در شهرستان گناوه نسبت به شاخص‌های موجود، مسئولیت کتابداران به عنوان افسران جبهه فرهنگی را سنگین‌تر می‌کند.

هاشمی در پایان سخنان خود ضمن آرزوی موفقیت برای تمام کتابداران عنوان کرد: کتابداران باید به عنوان بازوی فرهنگی فرماندار در شهرستان بتوانند با ظهور و ارائه توانمندی‌های خود در برنامه‌ریزی‌ها و تصمیم گیری‌های کلان فرهنگی تأثیرگذار باشند.

فرماندار شهرستان گناوه نیز با ابراز رضایت از فعالیت موثر مجموعه کتابداران و کتابخانه‌های این شهرستان گفت: اهداء و وقف سنت دیرینه ای است که در بین ما مسلمانان رواج دارد و در همین راستا نیز انتظار می‌رود تمهیداتی اندیشیده شود تا شرایط لازم برای اهداء و وقف کتاب و زمین به کتابخانه‌ها فراهم شود.

عبدالنبی یوسفی اذعان داشت: کتابداران در پیشانی جبهه فرهنگی هر جامعه قرار دارند و کار فرهنگی نیز زمانبر است و در همین راستا می‌طلبد تا برنامه‌ریزی‌های بلند مدت در خصوص توسعه نهضت مطالعه مفید صورت پذیرد.

وی متذکر شد: با توجه به مقام معظم رهبری و نامگذاری امسال به نام فرهنگ، تمام توان و امکانات خود را در جهت تحقق منویات ایشان بکار می‌بندیم.

منبع: خبرگزاری فارس

خبر بندر | بندرگناوه، بندر دیلم، بوشهر