شما اینجا هستید

سرخط خبرها » طرد اتباع خارجی غیرمجاز در استان بوشهر تشدید شد
گروه : سرخط خبرها

طرد اتباع خارجی غیرمجاز در استان بوشهر تشدید شد

خبربندر: بوشهر- معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر گفت: شناسایی، دستگیری و طرد اتباع خارجی غیرمجاز در استان تشدید شد.

به گزارش خبر بندر به نقل از ایرنا، اکبر پورات شامگاه در چهارمین جلسه کمیسیون ساماندهی اتباع خارجی استان بوشهر اظهار کرد: اصناف استان و به خصوص صنوف مواد غذایی که اقدام به بکارگیری اتباع خارجی غیرمجاز می‌کنند به مراجع قضائی معرفی می‌شوند.

وی افزود: نظارت مستمر بر اصناف استان مد نظر ویژه قرار دارد و کارفرمایانی که اتباع غیر مجاز بکارگیری کنند، جریمه خواهند شد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر تصریح کرد: پیش از این تردد، سکونت و اشتغال اتباع خارجی در سه شهرستان عسلویه، دیلم و گناوه مورد تاکید بوده و بر این روند نظارت می شود.

پورات ادامه داد: اردوگاه مراقبتی در تمام ایام هفته آمادگی پذیرش اتباع خارجی غیرمجاز بصورت خود معرف برای بازگشت به کشور متبوع خویش را دارد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

خبر بندر | بندرگناوه، بندر دیلم، بوشهر