شما اینجا هستید

اخبار » بازرسی بوشهر مانع از تضییع ۵۶۰ میلیارد ریال حقوق دولت شد
گروه : اخبار

بازرسی بوشهر مانع از تضییع ۵۶۰ میلیارد ریال حقوق دولت شد


خبر بندر: مدیرکل بازرسی استان بوشهر گفت:با ورود این اداره کل به مناقصه عمومی و پشتیبانی یکی از شرکت‌های نفتی مستقر در جنوب این استان در هزینه کرد مبلغ ۵۶۰ میلیارد ریال به نفع بیت‌المال صرفه‌جویی شد.

به گزارش خبر بندر اسحاق شهبازی در گفت وگو با ایرنا اظهار کرد: با توجه به شرایط ویژه منطقه انرژی پارس و حضور پر تعداد شرکت‌های فعال در حوزه پتروشیمی در این منطقه و به تبع آن گردش مالی بالای این شرکت‌ها و از سویی تاکید رئیس سازمان بازرسی مبنی بر تمرکز و نظارت دقیق بر معاملات دولتی و موضوعات کلان، بازرسی کل استان بوشهر به مناقصه عمومی و پشتیبانی یکی از شرکت های نفتی مستقر در این منطقه ورود کرد.

وی افزود: با ورود به مناقصه عمومی و پشتیبانی این شرکت نفتی به منظور جلوگیری از ضرر و زیان بیت المال با احتمال وقوع تبانی در این مناقصه، مکاتبه هشداری و اقدامات و نظارت دقیق بازرسان و کارشناسان حوزه نفت و گاز انجام شد.
شهبازی یادآور شد: بر این اساس توصیه‌های لازم جهت اتخاذ تدابیر قانونی ارائه شد و با توجه به تقویت فضای رقابتی در مناقصه و افزایش مناقصه گران ازچهار شرکت به ۱۲ شرکت در مناقصه دوم، در نتیجه ورود بازرسی‌کل استان بوشهر به مناقصه مزبور و تجدید آن در مرحله اول و برگزاری مناقصه با فضای رقابتی ایجاد شده مبلغ ۵۶۰ میلیارد ریال به نفع بیت المال صرفه جویی حاصل شد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

خبر بندر | بندرگناوه، بندر دیلم، بوشهر