شما اینجا هستید

اخبار » افزایش خدمت به معلولان و توانخواهان بهزیستی توسط سازمان بیمه سلامت
گروه : اخبار

افزایش خدمت به معلولان و توانخواهان بهزیستی توسط سازمان بیمه سلامت

خبر بندر: مدیرکل بیمه سلامت استان بوشهر:
افزایش خدمت به معلولان و توانخواهان بهزیستی توسط سازمان بیمه سلامت

به گزارش خبر بندر و به نقل از روابط عمومی اداره کل بیمه سلامت استان بوشهر بارگاهی مدیرکل بیمه سلامت استان بوشهر به افزایش خدمات رسانی به معلولان و توانخواهان بهزیستی توسط سازمان بیمه سلامت اشاره نمود.

وی گفت: پیش از این تنها در ۹ کد خدمتی انجام می شد اکنون به ۵۹ کد افزایش پیدا کرده استبدین ترتیب که ۱۵ کد خدمتی در حوزه ارتوپدی فنی یا اعضای مصنوعی-۱۱ کد خدمتی در حوزه گفتار درمانی- ۹ کد خدمتی در حوزه شنوایی سنجی-۷ کد خدمتی در حوزه بینایی سنجی- ۶ کدخدمتی در حوزه کار درمانی-۵ کد خدمتی در حوزه فیزیوتراپی- ۶ کد خدمتی توانبخشی قابل ارائه توسط پزشکان متخصص

وی همچنین در خصوص شرایط استفاده از این خدمات توضیح داد :
۱- بیمه شده سازمان بیمه سلامت و تحت پوشش بهزیستی باشند ۲)- نشان دار شده باشد (جهت نشان دار شدن در سامانه های این سازمان با همراه داشتن مستندات مرتبط با بیماری به میز خدمت اداره کل یا ادارات شهرستان مراجعه نمایید . به موارد اعلامی از طرف اداره کل بهزیستی استان نیز ترتیب اثر داده خواهد شد و نیاز به مراجعه توانخواه نمی باشد . )
۷۰ درصد تعرفه بر اساس مالکیت بخش های ارائه دهنده خدمت در بخش دولتی و خصوصی برای توانخواهان توسط بیمه سلامت پرداخت می شود) این افراد تنها ۳۰ درصد هزینه ها را پرداخت خواهند کرد که آن هم درصورت حمایت سازمان بهزیستی رایگان می گردد.

بیمه شدگان محترم می توانند به مراکز توانبخشی طرف قرارداد در استان مراجعه نمایند . لیست مراکز طرف قرارداد در پرتال اداره کل بیمه سلامت استان بوشهر به آدرس https://bs.ihio.gov.ir قرار گرفته است .

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

خبر بندر | بندرگناوه، بندر دیلم، بوشهر