شما اینجا هستید

اخبار » هوای ۵ شهر بوشهر در وضعیت خطرناک قرار گرفت
گروه : اخبار

هوای ۵ شهر بوشهر در وضعیت خطرناک قرار گرفت

خبربندر: مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر گفت: براساس اطلاعات مرکز پایش کیفی هوای کشور، شاخص کیفیت هوای شهرهای دیلم، گناوه، بوشهر، برازجان و خورموج در وضعیت خطرناک قرار گرفته است.

به گزارش خبر بندر ؛ عبدالرحمن مرادزاده در گفت وگو با ایرنا اظهار کرد: براساس داده‌های آماری ایستگاه‌های سنجش آلودگی هوا، میزان آلودگی هوا در بندر دیلم یکهزار و ۶۰۰ و بوشهر ۶۳۴ میکروگرم بر سانتیمتر مکعب گزارش شده است.

وی یادآور شد: کیفیت هوا در شهرهای برازجان ، گناوه و خورموج نیز بالای ۳۰۰ میکروگرم بر سانتیمتر مکعب ثبت شده است .

مرادزاده تصریح کرد: وی میزان دید افقی میزان دید افقی در بنادر گناوه و دیلم به ترتیب ۳۰۰ و ۶۰۰ متر رسیده است.

وی ادامه داد: میزان دید افقی در بوشهر نیز یکهزار و ۵۰۰ متر است .

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر گفت: بالا بودن میزان ریزگردهای در این استان باعث غیرحضوری شدن مدارس و مراکز آموزش عالی در روزجاری شده است.

مرادزاده افزود: اداره کل هواشناسی نیز با صدور هشدار هواشناسی سطح زرد میزان آلایندگی و آلودگی کیفی هوا را در این استان در حالت بحران اعلام کرده است.

وی گفت: شاخص کیفیت هوا به شش دسته شمل خوب ، متوسط ، ناسالم برای گروه های حساس ، ناسالم ، بسیار ناسالم و خطرناک طبقه بندی شده است که به سلامت انسان مربوط می‌ شود.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

خبر بندر | بندرگناوه، بندر دیلم، بوشهر