شما اینجا هستید

اخبار » معاون فرماندارگناوه: گشت مشترک بازرسی و نظارت بر نانوایی ها فعال شود

خبرنگار: نعمت اله بهروزی

به  گزارش خبرنگار خبربندر،  احمد لیراوی روز یکشنبه در جلسه کارگروه آردونان این شهرستان در فرمانداری اظهارداشت: فعال شدن گشت مشترک با حضور همه اعضای کارگروه بر نانوایی ها ، قدرت بیشتر و خروجی مناسبی در عرضه پخت نان با کیفیت و مرغوب به مردم دربردارد.

️وی گفت: باتوجه به اینکه ارایه نان مرغوب و با کیفیت توسط نانوایی ها حق و مطالبه مردم است، اعضای کارگروه در زمان گشت تمامی جوانب را طبق چارچوب تعیین شده نظارت و مدنظر قراردهند.

لیراوی  نصب تابلو در تمامی نانوایی ها را ضروری دانست و از اداره جهاد کشاورزی خواست در جلسه آینده کارگروه، گزارشی کامل ارایه دهد که چه تعداد. نصب کرده اند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری گناوه خاطرنشان کرد: مصوبات جلسه کارگروه آرد و نان تاحصول نتیجه پیگیری شود.

️وی ادامه داد: متقاضیانی که درخواست راه اندازی نانوایی دارند باید از آنها اطلاعات کامل و جامعی تهیه تا در جلسه بعدی کارگروه بحث و تبادل نظر و تصمیم گیری شود.

️معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری گناوه تصریح کرد: اعضای کارگروه آرد و نان در جلسه بعدی عملکرد و فعالیت های حوزه های کاری خودرا در بازه زمانی تعیین شده بصورت تفکیکی ارایه دهند.

شهرستان گناوه دارای بیش از ۷۰ واحد نانوایی است.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

خبر بندر | بندرگناوه، بندر دیلم، بوشهر