دوام زندگی مشترک زوجین بوشهری بیشتر شده است
خبر بندر:سرپرست ثبت احوال استان بوشهر، میانگین طول مدت زندگی مشترک (دوام زندگی) زوج های استان را در سال گذشته ۱۲ سال خواند و گفت: در سال ۱۴۰۳ نسبت به سال قبل از آن دوام زندگی مشترک بیشتر شده است.
به گزارش خبر بندر و به نقل از روابط عمومی اداره کل ثبت احوال استان بوشهر حیدر عمرانی بیان کرد: آمار ازدواج های سال گذشته تعداد ۵ هزارو ۵۵۲ واقعه را نشان میدهد که در مقایسه با مدت مشابه سال ماقبل از آن ۲۱۵ مورد کاهش داشته است.
وی، میانگین سنی مردان و زنان کشور در اولین ازدواج را به ترتیب ۲۸/٣ و ٢۴/١ سال اعلام داشت و خاطرنشان کرد: این شاخص در بوشهر به ترتیب ٢٨/٧ و ٢۴/۶ سال می باشد. همچنین میانگین اختلاف سن زوجین در زمان ازدواج ۵/٨ سال بوده است.
سرپرست ثبت احوال استان بوشهر با اشاره به روند صعودی سن ازدواج در سال های اخیر گفت: روند افزایشی میانگین سنی ازدواج به معنای از دست دادن شانس های احتمالی باروری برای زوجین خواهد بود.
عمرانی با تاکید بر اینکه شاخص طلاق در استان بوشهر در سال ١۴٠٣ روند نزولی پیدا کرده است، گفت: در سال گذشته ٢ هزارو ٢٩٩ واقعه طلاق ثبت شده که در مقایسه با سال ١۴٠٢ کاهش ٧/٧ درصدی داشته است.
این مسئول، گفت: میانگین سن طلاق مردان برابر ٣٩/٢ سال و میانگین سن طلاق زنان برابر ٣۴/٢ سال است. همچنین میانگین اختلاف سن زوجین در زمان طلاق ۶/١ سال و میانگین طول مدت ازدواج در زمان طلاق (دوام زندگی) ١٢ سال بوده است.
سرپرست ثبت احوال استان بوشهر، با اشاره به درصد طلاقهای انجام گرفته نسبت به مدت سپری شده از زندگی مشترک، گفت: ۴/٧ درصد از طلاقها در استان مربوط به کمتر از یک سال اول زندگی مشترک، ۶/٨ مربوط به یک تا دو سال زندگی و به صورت کلی ٣٢/۶ درصد طلاقها مربوط به ۵ سال اول زندگی مشترک است.
وی، بیشترین طلاق را مربوط به مردان ٣٣ ساله و زنان ٣٢ ساله اعلام، و تصریح کرد: بیشترین طلاق ها در گروه زوجین هم سن به ثبت رسیده است.




