شما اینجا هستید

اخبار » بازدید  از آخرین دستاوردهای مرکز پزشکی هسته‌ای و تصویربرداری مولکولی بوشهر توسط رییس کل دادگستری استان بوشهر
گروه : اخبار

بازدید از آخرین دستاوردهای مرکز پزشکی هسته‌ای و تصویربرداری مولکولی بوشهر توسط رییس کل دادگستری استان بوشهر
خبر بندر: رییس‌کل دادگستری استان بوشهر به همراه رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، معاون درمان دانشگاه و هیأت همراه، از مرکز پزشکی هسته‌ای و تصویربرداری مولکولی بوشهر بازدید کردند.
به گزارش خبر بندر و به نقل از روابط عمومی و بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در این بازدید، آخرین دستاوردهای مرکز پزشکی هسته‌ای در حوزه تشخیص و درمان بیماری‌ها، ازجمله جدیدترین رادیوداروهای تشخیصی و درمانی در بیماری‌های التهابی و سرطان، روش‌های نوین درمانی مبتنی بر «ترانوستیکس» و نیز جدیدترین دستگاه تصویربرداری مولکولی مورد بررسی و بازدید قرار گرفت.
این دستگاه‌های پیشرفته، امکان تشخیص زودهنگام و دقیق بیماری‌ها به‌ویژه در حوزه آنکولوژی (سرطان) را فراهم کرده و نقش مؤثری در ارتقای کیفیت خدمات تشخیصی و درمانی ایفا می‌کنند.
در ادامه این بازدید، دکتر مجید اسدی، رییس مرکز پزشکی هسته‌ای و تصویربرداری مولکولی بوشهر، با ارائه گزارشی، این مرکز را به‌عنوان قطب تشخیص و درمان مولکولی معرفی کرد و به تشریح بخش‌های مختلف و خدمات نوین ارائه‌شده در این مرکز پرداخت.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

خبر بندر | بندرگناوه، بندر دیلم، بوشهر