شما اینجا هستید

سرخط خبرها » جابجایی فرودگاه و اضافه شدن بخشی از محدوده نظامی به شهر بوشهر
گروه : سرخط خبرها

صدای بندر: استاندار بوشهر از جابجایی فرودگاه بوشهر در سال آینده و اضافه شدن بخشی از محدوده نظامی به شهر بوشهر با تحقق منطقه آزاد بوشهر خبر داد.
به گزارش صدای بندر به نقل ازخبرگزاری فارس، مصطفی سالاری پیش از ظهر امروز در نشست شورای اداری استان بوشهر با بیان اینکه عملکرد مدیران اجرایی استان بوشهر در سال جاری قابل قبول بوده است، اظهار داشت: جذب سه برابری اعتبارات استانی نشاندهنده عملکرد خوب مدیران اجرایی استان بوده که با تلاش خود توانستند اعتبارات قابل توجهی به استان جذب کنند.

وی بیان کرد: در سال جاری یک هزار و ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار به استان بوشهر جذب شد و بسیاری از پروژه‌ها نیز بر اساس موعد مقرر عملیاتی شدند.

استاندار بوشهر با بیان اینکه مدیران اجرایی برنامه سال ۹۴ خود را تا ۲۰ فروردین ماه سال آینده ارائه دهند، افزود: در سال آینده به دنبال اجرایی کردن پروژه‌هایی هستیم که برای استان از مزیت خوبی برخوردار باشند که می‌تواند به منطقه ویژه شمال استان در دیلم، دهکده گردشگری در بوشهر، منطقه گردشگری دریایی در دیلم و منطقه گردشگری ساحلی در گناوه و منطقه آزاد بوشهر اشاره کرد.

سالاری در مورد وضعیت منطقه آزاد بوشهر نیز گفت: این طرح از سوی دولت تصویب و به مجلس ارسال شده و اکنون امیدواریم با حمایت نمایندگان مردم در مجلس این طرح عملیاتی شود.

وی ادامه داد: معافیت‌های مالیاتی و گمرکی، مدیریت متمرکز و سهولت در مبادلات ارزی بخشی از مزیت‌های منطقه آزاد بوشهر است ضمن اینکه موضوع افزایش قیمت زمین و مسکن در بوشهر یک بحث روانی است که مطرح شده و محل استقرار منطقه آزاد بوشهر ربطی به شهر بوشهر ندارد و مجزا از شهر بوشهر است.

استاندار بوشهر یادآور شد: برای کاهش بار روانی موضوع افزایش قیمت زمین و مسکن در بوشهر، با پیگیری‌های صورت گرفته از سوی مراکز نظامی، بخش قابل توجهی از محدوده‌های نظامی به محدوده مسکونی و خدماتی شهر بوشهر اضافه خواهد شد.

سالاری بیان کرد: بر اساس برنامه‌ای که برای منطقه آزاد بوشهر داریم ۸۵ درصد مساحت منطقه آزاد بوشهر برای بخش صنعت در نظر گرفتیم در حالی که کل مساحت منطقه ویژه بوشهر ۱۰ هزار هکتار است.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

خبر بندر | بندرگناوه، بندر دیلم، بوشهر