صدای بندر: رییس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان مرکزی توصیههایی پیرامون حفاظت از اطلاعات موقعیتی و شخصی در تلفن های همراه ارائه کرد.
به گزارش صدای بندر به نقل از ایسنا، سرگرد نوروزی در تشریح حفاظت از اطلاعات موقعیتی و شخصی در تلفن های همراه بیان داشت: امروزه با گسترش روزافزون فن آوری اطلاعات و تجهیزات مدرن باید دقت کرد که استفاده از این گونه امکانات در حین جذابیت دارای مخاطراتی نیز برای استفاده کنندگان می باشد.
وی افزود: یکی از این امکانات قابلیت عکس برداری حرفهای و موقعیتیابی عکسهای گرفته شده است که بر روی گوشیهای موبایل تعبیه و روز به روز در حال پیشرفت و ارتقاء امکانات جانبی آن است و در واقع هم اکنون تلفنهای همراه تبدیل به انواع مختلف دوربین های دیجیتالی همراه شدهاند و به راحتی نیز در مجالس خصوصی وارد شده که احتمال رخ دادن انواع آسیب ها از طریق عکسبرداری برای شهروندان متصور می باشد.
نوروزی در این خصوص هشدار داد: شهروندان گرامی توجه داشته باشند اگر علاقمند به عکاسی با تلفن شخصی خودتان هستید و نمیخواهید اطلاعات موقعیتی شما توسط عکس گرفته شده منتشر شود، بهتر است گزینههای مربوط به GPS Camera را غیرفعال کنید چراکه وقتی شما در حال عکاسی با موبایل خود هستید دوربین اطلاعات موقعیتی شما را توسط GPS دریافت کرده و ضمیمه تصویر میکند، همچنین برخی اطلاعاتی مثل نام تلفن و نوع دوربینی که با آن تصویر ثبت شده نیز همراه تصویر گرفته شده ذخیره میشوند. این اطلاعات به راحتی قابل مشاهده بوده و هنگامی که شما تصاویر خود را در شبکههای اجتماعی منتشر میکنید افراد مختلفی میتوانند این اطلاعات را مشاهده و از آنها سوء استفاده کنند.
رییس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان مرکزی از عموم شهروندان درخواست کرد، توصیه های زیر را جهت استفاده از امکانات تصویربرداری تلفن همراه بکار گیرند:
– به هیچ عنوان تصاویر خصوصی خود را بر روی تلفن های همراه نگهداری نکنید.
– حتما قبل از استفاده از امکانات تصویربرداری در تلفن های همراه گزینه های مربوط به GPS Camera را غیرفعال کنید.
– از عکسبرداری توسط تلفن همراه در محافل خصوصی جدا خودداری کره و حتی الامکان سعی کنید از دوربین های دیجیتالی که صرفا جهت عکسبرداری بکارگیری می گردد در این خصوص استفاده کنید.
-به هیچ عنوان عکس ها و اطلاعات شخصی خود را در شبکه های اجتماعی به اشتراک نگذارید.